Administrativ koordinator

 - Google wizard som är grym på struktur 

Vi söker någon som vill vara med att göra gott i världen, som tror att det går att förändra. Du precis som oss gillar att ha kul på jobbet och är samtidigt effektiv och tar i där och när det behövs. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och du får gärna ha några års arbetslivserfarenhet. Vi är en startup som jobbar med innovationer och driver projekt som grundar sig i social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet. Vi är ett litet team med många samarbetspartners och en stor vision. Vi arbetar för förändring och allas lika rättigheter. Hos oss är ingen dag är den andra lik, mycket på grund av att det mesta vi gör är nytt och nya problem och lösningar ständigt dyker upp. 

 

Du kompletterar oss i teamet och tycker att det är riktigt kul att strukturera upp kaos. Du förväntas inte vara bäst på allt, det är inte vi heller, men du behöver ha ett stort intresse och nyfikenhet av att lära dig nya saker. I jobbet kommer det ingå många olika arbetsuppgifter så som projektplanering, leda företagets administration, skriva rapporter samt välja och strukturera upp digitala verktyg så som Microsoft 365.  Du behöver vara flexibel och villig att prova dig fram.  Du är en Google wizard med öga för design så att du kan sätta ihop snygga presentationer och rapporter utifrån våran brand book. Du behöver vara bra på att uttrycka dig i tal och skrift, på både svenska och engelska.  

 

Du gillar och är bra på att ta alla olika typer av människor och är intresserad av tvärvetenskapliga team. Du tar “lätt” på saker och inser att något du lagt en veckas heltidsarbete på kanske inte kommer kunna användas, din reaktion är då att göra om eller hugga i på nästa sak. Du som oss ser allt utifrån visionens bästa. Stort plus om du är detaljorienterad samtidigt som du kan det där med många bollar i luften. Kort och gott en allkonstnär, en person som hugger i utan prestige, om det så är att ta ett viktigt kundmöte eller städa kontoret kavlar du upp ärmarna och gör det som behövs för att komma framåt. Viktiga egenskaper är att du är prestigelös, handlingskraftig, självgående och initiativrik. 

 

Vi lovar dig ett inspirerande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Där du, när det inte är Coronatider, kommer att få träffa många olika personer från många olika branscher, åldrar, världsdelar och bakgrunder. Där du får och vill ha möjligheten att forma din egen roll i ett företag som tänker göra avtryck, vi har visionen att göra en impact unicorn. När vi växer så växer också ditt ansvar här på företaget, vi ser gärna att du fortsätter inom företaget som exempelvis kontorschef eller den roll som passar dig bäst. 

Hoppas att du vill vara med och förändra världen! 

 

Arbetsort: Norrköping (i coola lokaler i industrilandskapet) 

Anställningsform och tillträde: 50–100%, då vi har två tjänster ute kan det tänkas att en person passar för båda, i annat fall kan vi diskutera fram % för att hitta det som passar bäst för både dig och oss. Vi önskar att du börjar så snart som möjligt (med hänsyn till eventuell uppsägningstid). 

Mejla din ansökan med CV och personligt brev.

Tillbaka till Jobba hos oss