Affärsutvecklare

Du har erfarenhet som affärsutvecklare/marknads- och säljstrateg. Vi tror att du arbetat med liknande arbetsuppgifter i några år och ses som senior i branschen. Ditt kontaktnät är stort och din erfarenhet kring affärsutveckling, kundrelationer och finansiella frågor är bred. Du är van att planera viktig utveckling och genomföra detta, både operativt och strategiskt. 

 

Du trivs att arbeta både självständigt och i team – eftersom det på olika sätt utvecklar stimulerar dig. Din passion för din omvärld och din tro på att du kan vara en del i att skapa en hållbar, ljus framtid för alla gör att du inte drar dig för att axla vare sig den lilla eller den stora uppgiften. Tjänsten är på Sibships systerbolag och mycket av arbetet kommer att handla om att hitta lösningar och arbetssätt från grunden. Du kommer med andra ord att ha stor möjlighet att påverka dina egna arbetssätt! 

 

Är det du? 

 

Vad vi kan erbjuda dig: 

Hos oss får du utvecklas i rollen som affärsutvecklare/marknadsanalytiker tillsammans med ett litet engagerat gäng. Med varierade arbetsuppgifter och en stimulerande arbetsmiljö får du hos oss vara med och påverka både vår omvärld och den organisation du arbetar på. Här delar vi frikostigt med oss av våra kunskaper och erfarenheter, stöttar varandra, jobbar tillsammans och lyssnar på varandra.  

 

Vi vill att alla som arbetar hos oss ska kunna utvecklas i sitt område och kunna inspireras av utveckling och visioner för en bättre framtid. Hos oss är det viktigt att det finns utrymme och glädje i vår arbetsvardag. 

 

Rollbeskrivning

Du kommer ansvara för  sälj- och strategiplanering. Arbetet grundar sig i att fördjupa IP strategin och undersöka våra konkurrenter och deras strategier samt våra egna finansiella möjligheter att växa globalt. Du ansvarar även för avtal och omvärldsbevakning på global nivå, då vår marknad kommer att spänna över hela världen. Allt du gör utgår från ett finansiellt tänk (med hjärtat på rätt ställe). 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • implementering av IP strategi

  • framtagning av underlag för att bolagets ledning ska kunna fatta beslut i patentfrågor

  • strategisk och operativ planering av sälj- och affärsutveckling

  • utveckling av företaget på marknaden

  • omvärldsbevakning och planering ur konkurrensperspektiv

  • ansvar för avtal

 

Kvalifikationer 

Utbildning: eftergymnasial
Erfarenhet: Minst fem års erfarenhet i en affärsutvecklande, marknadsanalytisk roll av liknande karaktär. 
Kunskaper: Erfarenhet av att arbeta i Microsoft Office och med digitala verktyg. Grundläggande förståelse och intresse för att arbeta med startup-verksamhet.  

Språkkunskaper: Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. 

Meriterande: 
- Erfarenhet av internationellt arbete

- Erfarenhet av att arbeta i och med låglöneländer

- Erfarenhet av att ha drivit utveckling, förändring eller förbättring av processer 
- Goda kunskaper i verktygen i Microsoft Office 365 (särskilt Teams, SharePoint, OneDrive, Powerpoint, Word och Excel) 

 

Personliga egenskaper 
När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper, förmågor och motivation. 

Vi söker dig som är du lösningsorienterad och initiativrik och med sinne för detaljerna. Vi ser gärna att du är proaktiv, självgående och kan hantera flera parallellt pågående uppgifter. Som person är du samtidigt kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann. Det är viktigt att du är bekväm med att arbeta i en föränderlig miljö. 

Vidare tycker du om enskilt arbete lika mycket som att arbeta tillsammans med andra. Du är bra på att ta kontakt och bygga relationer både internt och externt. Givetvis delar du våra värderingar - respekt, ansvarstagande och mod och lever efter dessa i ditt dagliga arbete. 

Placering 

Tjänsten är placerad i Norrköping. 

Anställningsform och tillträde 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50 procent och vi tillämpar sex månaders provanställning. Målsättningen är att succesivt öka tjänsten till 100 procent. Vi önskar att du börjar så snart som möjligt (med hänsyn till eventuell uppsägningstid). 

Skicka in ansökan med CV och personligt brev.

Tillbaka till Jobba hos oss

Besök oss

Laxholmstorget 3

60221 Norrköping

© 2021 SIBSHIP