VI ARBETAR MED 

HÅLLBAR KOMMUNIKATION

FÖR EN BÄTTRE VÄRLD
 

VI ERBJUDER

UTBILDNINGS-MATERIAL
STRATEGIER
FÖRELÄSNINGAR
& EVENT
FILMPRODUKTION & GRAFISK DESIGN
HELHETSPAKET:
- KOMMUNIKATION
- MARKNADSFÖRING
- UTBILDNINGAR

Sibship arbetar tillsammans och för kunder för att driva lösningar som utgår ifrån hållbarhet, mångfald och jämlikhet. Varje lösning är individuell och kan mynna ut i allt från helhetslösningar som kampanjer eller utbildningar till specifika uppdrag, som föreläsningar, workshops och konkreta kommunikationsprodukter eller uttryckssätt. 

 

VILKA VI ÄR

Sibship är ett kommunikationsföretag som belyser mångfald- och jämställdhetsfrågor med innovativa lösningar. Sedan starten 2013 har tid och engagemang lagts ned för att skapa bestående värden som bidrar till ökad trygghet och gemenskap regionalt och nationellt. 

Vi vill inspirera enskilda människor, organisationer och företag att uppmärksamma problem kopplade till jämställdhet, mångfald och hållbarhet och därmed inspirera till samverkansprojekt som bidrar till att igenkänning i sin egen målgrupp och arbetsplats. Vi fokuserar även på innovativa lösningar på samhällsproblem istället för att enbart se och belysa dem. 

 
 
 

VÅRT TEAM

Louise Berg

VD och projektledare

louise@sibship.se

Viktoria Eriksson

Grafisk formgivare

viktoria@sibship.se

Linda Bergh

Copywriter och marknadsstrateg

linda@sibship.se

SAMARBETEN

Vi brinner för frågor, idéer och arrangemang som kan bidra till en bättre värld där fler känner sig trygga. Vår grundidé är att bidra till positiv samhällsförändring med kulturen som verktyg och i samverkan med flera olika aktörer.

SÄG HEJ!

© 2017 Viktoria Eriksson

Besök oss

Laxholmstorget 3

60221 Norrköping

Följ gärna oss!

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon