Marknadsstrateg

– med affärsskills och hjärtat på rätta stället

Vi söker någon som vill vara med att göra gott i världen, som tror att det går att förändra. Du precis som oss gillar att ha kul på jobbet och är samtidigt effektiv och tar i där och när det behövs. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper även om erfarenhet och utbildning är ett plus. Vi är en startup som jobbar med innovationer och driver projekt som grundar sig i social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet. Vi är ett litet team med många samarbetspartners och en stor vision. Vi arbetar för förändring och allas lika rättigheter. Hos oss är ingen dag är den andra lik, mycket på grund av att det mesta vi gör är nytt och nya problem och lösningar ständigt dyker upp. 

 

Du kompletterar oss i teamet och har erfarenhet som exempelvis affärsutvecklare, affärs-, marknads- eller säljstrateg. Vi tror att du arbetat med liknande arbetsuppgifter i några år och nu vill använda dina erfarenheter i ett litet men växande bolag. Du gillar att vara detektiven som tar fram underlag och gör olika case exempelvis gällande patentstrategi, som ledningen kan ta beslut om. I jobbet kommer det ingå många olika arbetsuppgifter så som att implementera våran IP strategi och då främst se så att alla avtal går ihop med varandra, omvärldsbevakning och planering ur konkurrensperspektiv och massa andra uppgifter som kan uppkomma i ett mindre bolag.  

Du gillar att jobba med olika typer av människor samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du tar “lätt” på saker och inser att något du lagt en veckas heltidsarbete på kanske inte kommer kunna användas, din reaktion är då att göra om eller hugga i på nästa sak. Du som oss ser allt utifrån visionens bästa. Stort plus om du har erfarenhet av internationellt arbete i både hög- och låglöneländer. Viktiga egenskaper är att du är prestigelös, handlingskraftig, självgående och initiativrik. Du behöver vara flexibel och villig att prova dig fram och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. 

Vi lovar dig ett inspirerande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Där du, när det inte är Coronatider, kommer att få träffa många olika personer från många olika branscher, åldrar, världsdelar och bakgrunder. Där du får och vill ha möjligheten att forma din egen roll i ett företag som tänker göra avtryck, vi har visionen att göra en impact unicorn. När vi växer så växer också ditt ansvar här på företaget, vi ser gärna att du fortsätter inom företaget och vi skapar tillsammans en roll som passar dig och använder dina styrkor. 

Hoppas att du vill vara med och förändra världen! 

 

Arbetsort: Norrköping (i coola lokaler i industrilandskapet) 

 

Anställningsform och tillträde: 50–100%, då vi har två tjänster ute kan det tänkas att en person passar för båda, i annat fall kan vi diskutera fram % för att hitta det som passar bäst för båda parter. Vi önskar att du börjar så snart som möjligt (med hänsyn till eventuell uppsägningstid). 

Skicka in ansökan med CV och personligt brev.

Tillbaka till Jobba hos oss